Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 02/04/2020

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından 13 Nisan 2020-14 Mayıs 2020 tarihleri arasında Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı”düzenlenecektir. Eğitim programının başvuru tarihleri 09 Mart 2020-20 Mart 2020olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen katılımcıların aşağıda bilgileri yer alan Tuğba KARADAĞ POLAT ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Program Sorumlusu: Tuğba KARADAĞ POLAT

Telefon: 0346 258 02 40/258 00 41