Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 25/01/2020

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından 09 Mart 2020- 17 Nisan 2020 tarihleri arasında Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı”düzenlenecektir. Eğitim programının başvuru tarihleri 27 Ocak 2020 - 7 Şubat 2020olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen katılımcıların aşağıda bilgileri yer alan Keriman AYTEKİN KANADLI ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Program Sorumlusu: Keriman AYTEKİN KANADLI

Telefon: Santral: 0326 229 1000       Dahili: 1077-1078