İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 24/07/2020

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından 24 Şubat 2020- 03 Nisan 2020 tarihleri arasında Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı”düzenlenecektir. Eğitim programının başvuru tarihleri 27 Ocak 2020 - 07 Şubat 2020olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen katılımcıların aşağıda bilgileri yer alan Aycan KELEZ YAYIK ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Program Sorumlusu: Aycan KELEZ YAYIK

Telefon: Santral: 02124143000  Dahili:63924