Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 24/07/2020

Konya Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından 02 Aralık 2019-03 Ocak 2020 tarihleri arasında “YenidoğanYoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlenecektir. Eğitim programının başvuru tarihleri 20 Kasım 2019-25 Kasım 2019olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen katılımcıların aşağıda bilgileri yer alan Prof. Dr. Hanifi SOYLU ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Program Sorumlusu:Prof. Dr. Hanifi SOYLU

Telefon: Santral: 0332 241 50 00 Dahili: 44541-44380