Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 10/10/2019

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi tarafından 2 Aralık 2019-31 Aralık 2019 tarihleri arasında “Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlenecektir. Eğitim programının başvuru tarihleri 15 Ekim 2019-1 Kasım 2019 olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen katılımcıların aşağıda bilgileri yer alan Özlem KERSU ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan E-posta adresine gönderebilir.

Program Sorumlusu: Özlem KERSU

E-posta: omusluk@ogu.edu.tr