Özel Fransız Lape Hastanesi Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 03/10/2019

Özel Fransız Lape Hastanesi tarafından 02 Aralık 2019-15 Ocak 2020 tarihleri arasında “Psikiyatri Birimlerinde Hemşirelik Hizmetleri Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlenecektir. Eğitim programının başvuru tarihleri 7 Ekim 2019-25 Ekim 2019 olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen katılımcıların aşağıda bilgileri yer alan Uzm Hem. Tuba YILDIZ TURGAY ve Hem. Merve TURAN ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan E-posta adresine gönderebilir.

Program Sorumluları: Uzm. Hem. Tuba YILDIZ TURGAY ve Hem. Merve TURAN

E-posta: tubayildiz@fransizlape.com ve merveturan@fransizlape.com