Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 02/04/2020

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi tarafından 16 Mart 2020-27 Nisan 2020 tarihleri arasında Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı”düzenlenecektir. Eğitim programının başvuru tarihleri 19 Şubat 2020-04 Mart 2020olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen katılımcıların aşağıda bilgileri yer alan Rafiye KARAHAN ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Program Sorumlusu: Rafiye KARAHAN

Telefon: 0505 371 7501