İstanbul İstinye Üniversitesi, Göztepe Medicalpark Hastanesi ve Bahçelievler Medicalpark Hastanesi 5.Dönem Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 30/09/2019

İstinye Üniversitesi, İstanbul Göztepe Medicalpark Hastanesi ve İstanbul Bahçelievler Medicalpark Hastanesi tarafından 18 Kasım 2019-27 Aralık 2019 tarihleri arasında “5.DönemYoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı” düzenlenecektir. Eğitim programının başvuru tarihleri 30 Eylül 2019-1 Kasım 2019 olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen katılımcıların aşağıda bilgileri yer alan Dr. Öğr. Üyesi Sennur KULA ŞAHİN ve Ayşegül BAYRAM ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Duyuru ekinde bulunan “Başvuru Formunu” doldurarak aşağıda yer alan E-posta adresine gönderebilir.

Program Sorumluları: Dr. Öğr. Üyesi Sennur KULA ŞAHİN ve Ayşegül BAYRAM

E-posta: ssahin@istinye.edu.tr ve  aysegul.bayram@medicalpark.com.tr

Telefon: 0 530 363 38 60 ve 0542 783 54 25

Bilgi ve Kayıt: Melek Öztürk

E-posta: melek.ozturk@istinye.edu.tr

Telefon: 0 531 783 76 01

Makam Oluru için tıklayın.

Sağlık Bakanlığı sertifikalı eğitim program ücretleri için tıklayın.